Közélet

Nagyot szólhat az idei SZIN is

Nagyot szólhat az idei SZIN is

2022. augusztus 17., szerda
Nagyot szólhat az idei SZIN is

Egy teljesen új helyszínen, megújult és modern beléptető pontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. “Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását” – magyarázza Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. A főszervező azt is elárulta: már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni és a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig már mind elfogytak.

A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra, ezzel is elkerülve a hosszas sorban állást. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18 és 21 között a Szegedi IH rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között lehet karszalagra becserélni. A fesztivál szervezői tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlói számára: az első 2000 db beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba, a Mobilfox jóvoltából.

Visszatérnek a világsztárok Szegedre, így érkezik Jason Derulo, Rag’n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser, mindamellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. A SZIN – immár az MVM energiájával támogatva – továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri, de igyekezni kell, mert a jegyek már nagyon fogynak, a kiadható bérletekből már alig lehet kapni, de érdemes elővételben megvásárolni a napi belépőt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.