ARC

Íme a Miss Balaton győztese és udvarhölgyei

Íme a Miss Balaton győztese és udvarhölgyei

2022. augusztus 14., vasárnap
Íme a Miss Balaton győztese és udvarhölgyei

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén, első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri, melynek elnöki székében Nánási Pál foglalt helyet.

A döntő estéjén szinte tapintható volt az izgalommal teli várakozás a levegőben, hiszen a pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát.

FORRÁS: MISS BALATON 2022

A Miss Balaton új királynője, Csupor Olívia egy autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a veseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.

(via Origo)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.