Autóflottát bérelne a lézerközpont, nem is akármilyen feltételekkel

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyolc autót bérelne az ELI lézerkutatóközpont. Mindezt olyan feltételek mellett, hogy az autópálya-matrica lényegében a legolcsóbb tétel.

Egy összesen nyolc autóból álló flotta beszerzésére írt ki közbeszerzési eljárást a napokban a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó szegedi ELI-HU Nonprofit Kft. A nyertes cégnek szervizeltetnie is kell a gépkocsikat a leszállítás mellett.

A közbeszerzési eljárás sajátosságai miatt az ELI-nek részletesen le kellett írni, hogy milyen gépkocsiflottára is gondoltak.

Nem nagyzoltak az elképzelésekkel: egy darab új, középkategóriás, minimum 150 lóerős motorral szerelt, 8+1 személyes személyszállító gépjárműre, három darab új, ugyancsak 150 lóerős kombira, három hasonló feltételekkel rendelkező sedanra és egy 190 lóerős személyautóra lenne szükségük.

Szintén a nyertesnek kell intéznie a biztosításokat, a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást és a CASCO-t is. Ha pedig baleset történne, azzal kapcsolatban is mindent nekik kell intézniük, el kell látniuk a karbantartási- és szervizszolgáltatásokat, de még csereautót is adniuk kell, ha az egyik elromlana.

Ezen felül a teljesítendő szolgáltatások közé tartozik a prémium gumiabroncs biztosítása, amelyet 50 ezer kilométerenként, illetve évszaktól függően cserélni kell, valamint a legfrissebb verziószámú navigációs rendszert és az éves autópálya-matricát is.

(via Délmagyar)

Előző sztori

Nem bíznak a magyarok a használtautó-értékesítőkben

Következő sztori

Külön operatív törzs figyeli az augusztus 20-ai időjárást