A Szegedi Szabadtéri mindkét mai előadása elmarad, a Széchenyi téri koncert sorsa bizonytalan

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Dóm téri és az Újszegedi Szabadtéri Színpad előadási is elmaradnak, a Széchenyi téri rendezvényeket egyelőre úgy néz ki, megtartják, azonban bármikor félbe is szakíthatják őket.

Az időjárás-előrejelzés figyelembevételével a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetősége úgy döntött, elhalasztja az augusztus 20. 21.00 órai kezdéssel tervezett Chicago és Anconai szerelmesek című előadásait a Dóm tér és az Újszegedi Szabadtéri Színpad helyszínein – írja a Szegedi Szabadtéri Facebook-oldalán. Az esőnap holnap este 9 órakor esedékes mindkét előadás esetében, a mai előadásra szóló jegyek automatikus érvényesnek lesznek rá, azonban visszaváltani csak abban az esetben lehet őket, ha az esőnapon sem tartják meg az előadásokat.

Más a helyzet ugyanakkor a Széchenyi téri augusztus 20-ai ünnepséggel: a Szegedi Városkép- és Piac Kft. azt írja: csendes eső esetén az esti programokat, így a koncertet is várhatóan megtartják. Ugyanakkor ha komolyabbra fordul az időjárás, ha orkán erejű szél, vagy villámlással kísért vihar valószínűsíthető az esti órákra, akkor a rendezvényt azonnal leállítják.

Előző sztori

Nem égnek a lámpák a Vásárhelyi Pál utcai körforgalomnál

Következő sztori

Nemzetközi biblikus konferenciát rendeznek Szegeden