A Szeged-Csanád GA rangadót játszik a kupában, a SZVSE és a Deszk sincs könnyű helyzetben

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn késő este tartották a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolását, ahol három megyei csapat volt érdekelt-egyiküknek sem lesz könnyű dolga.

A Szeged-Csanád GA “NB II-es” rangadód játszik a DVTK-val Miskolcon.

A két csapat tavaly versenyt futott az NB I-be jutásért, ráadásul Dragan Vukmir a bajnokság hajrájában igazolt Szegedről Borsodba. Azóta már ott is új edző, ifjabb Szergej Kuznyecov a vezeti az edzéseket. A továbbjutásra mindkét gárda eséllyel pályázik.

A megyei első osztályban szereplő SZVSE-Pizzamonster a az NB II-es Békéscsabát fogadja majd.

A vasutasoknak nem kell messzire menniük ha meg szeretnék nézni az ellenfelüket, a csabaiak vasárnap 17 órától a Szent Gellért Fórumban játszanak rangadót a Szeged-Csanád GA ellen. A SZVSE továbbjutása bravúr lenne.

A szintén megyei első osztályban szereplő Deszk is azonos osztályból kapott ellenfelet, a Nagyatádot.

A sorsolás az ellenfélnek kedvezett, így Somogy megyébe kell utazniuk. A horvát határ közelében fekvő település csapat eddig egy meccset játszott a bajnokságban, azt 6-0-ra megnyerte a Marcali ellen, a Deszk mindkét meccsén kikapott. Itt is nyitott a továbbjutás kérdése.

Képek a cikkben
Előző sztori

Szegeden ünnepelte lánya születésnapját Novák Katalin

Következő sztori

Leszámolás a Csillag börtönben? Késsel támadtak a hírhedt szerb bérgyilkosra!