Újabb poziciót bukott Fekete-Győr András a Momentumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Úgy tűnik egyre inkább kiszorúl Fekete-Győr András a Momentumból. A párt egyik alapítója a közelmúltban, a számára hatalmas bukást hoző ellenzéki miniszterelnök-jelölti választás után az elnöki pozícióját is bukta.

„A Momentum elnöksége a Momentum parlamenti frakciójával egyeztetve úgy döntött, hogy a párt ideális működése és hatékony munkaszervezése érdekében, a tavaszi ülésszakot követően személyi cserét eszközöl a frakció élén. Ahhoz, hogy a parlamenti frakció és a párt vezetése az eddigieknél szorosabban összekapcsolódjon, a Momentum-frakció frakcióvezetőjévé Gelencsér Ferencet, a Momentum elnökét nevezik ki” – írták közleményükben.

A közleményben megemlítik, hogy Fekete-Győr András országgyűlési képviselőjeként továbbra is a párt meghatározó politikusa marad.

A közelmúltban írtuk meg, hogy a szegedi Borsik Viktor, a Momentum TizenX országos alelnöke munkahelyet váltott, Fekete-Győr András személyi titkáraként folytatja tevékenységét.

Előző sztori

Újabb hanyag munkát javítanak a Stefánián

Következő sztori

Bakondi szerint bonyolult, gyorsan változó és veszélyes a határőrizeti helyzet