Politika

Újabb poziciót bukott Fekete-Győr András a Momentumban

Újabb poziciót bukott Fekete-Győr András a Momentumban

2022. július 6., szerda
Újabb poziciót bukott Fekete-Győr András a Momentumban

Úgy tűnik egyre inkább kiszorúl Fekete-Győr András a Momentumból. A párt egyik alapítója a közelmúltban, a számára hatalmas bukást hoző ellenzéki miniszterelnök-jelölti választás után az elnöki pozícióját is bukta.

„A Momentum elnöksége a Momentum parlamenti frakciójával egyeztetve úgy döntött, hogy a párt ideális működése és hatékony munkaszervezése érdekében, a tavaszi ülésszakot követően személyi cserét eszközöl a frakció élén. Ahhoz, hogy a parlamenti frakció és a párt vezetése az eddigieknél szorosabban összekapcsolódjon, a Momentum-frakció frakcióvezetőjévé Gelencsér Ferencet, a Momentum elnökét nevezik ki” – írták közleményükben.

A közleményben megemlítik, hogy Fekete-Győr András országgyűlési képviselőjeként továbbra is a párt meghatározó politikusa marad.

A közelmúltban írtuk meg, hogy a szegedi Borsik Viktor, a Momentum TizenX országos alelnöke munkahelyet váltott, Fekete-Győr András személyi titkáraként folytatja tevékenységét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.