Újabb hanyag munkát javítanak a Stefánián

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Néhány héttel ezelőtt, egy nagyobb eső után Chovanecz Kata és Német Ferenc tette szóvá, hogy a Stefánián, a színház előtti kereszteződés közelében a közelmúltban átadott járda és úttest is megsüllyedt. A két fideszes önkormányzati képviselő akkor megjegyezte, hogy a sokadik ilyen bosszantó kontármunkára figyeltek fel a városban.

Hogy mennyire süllyedt meg az aszfalt, azt Chovanecz Kata szemléltette, akinek bokájáig ért a víz.

Bár az önkormányzat nem minden esetben kapkodja el a hiba kijavítását, most viszonylag gyorsan reagált és 1 hónap alatt eljutottak oda, hogy javítja a rossz kivitelezést.

– Az, hogy kijavítják a hibát természetes, mert minél tovább húznák, annál nagyobb lenne a baj. A kérdés az, hogy mindezt miért nem lehetett elsőre hibátlanul kivitelezni, illetve az is, hogy

mindez garanciális javítás és a kivitelező fizeti, vagy a szegediek

-tette fel a kérdést Német Ferenc.

Egyszer már kérdeztük ezt Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármestertől, azonban úgy tűnik, hogy ezek a kérdések őt egyáltalán nem érdeklik.

NEM AZ ELSŐ HIBA A STEFÉNIÁN

A Stefániát és környék útjait a közelmúltban több fázisban újították fel. A hanyag kivitelezés szinte egyértelmű, folyamatosan kell korrigálni a hibákat. A teljesség igénye nélkül burkolati hibák, elszúrt füvesítés, eső után kacsaúsztatóvá váló parkoló volt már “napirenden”.

Előző sztori

Varga Mira megállíthatatlan

Következő sztori

Újabb poziciót bukott Fekete-Győr András a Momentumban