Sport

Szegedi döntetlen az élvonalbeli Paks otthonában

Szegedi döntetlen az élvonalbeli Paks otthonában

2022. július 6., szerda
Szegedi döntetlen az élvonalbeli Paks otthonában

Nehezen lendült játékba a Szeged, a Paks így nyomás alatt tudta tartani a kapujukat. A 9. percben Balogh, a 14. percben Windecker ki is használta az áloms kezdésüket. A két kapott gól után egyre jobban játékba lendültek szegediek, többet birtokolták a labdát, és szép támadásokkal többször is eljutottak a hazai kapuig. A félidő vége előtt Temesvári fejese után kevés hiányzott a szépítésükhöz.

A második játékrészre ismét sort cseréltek a kék-feketék. Nem kezdték rosszul ezt a játékrészt, bátran támadtak. Az 51. percben a paksi tizenhatoson belül egy hazai kézre pattant a labda, a játékvezető büntetőt ítélt, amit Gréczi magabiztosan értékesített. Kiegyenlített volt a mérkőzés, a 78. percben pedig az eredmény is egyenlő lett, miután egy nagy paksi védelmi hiba után Daru nem hibázott ziccerben. Az utolsó percekben a Paks a kapu elé szorította a Szegedet, de védelmük állta a sarat.

A meccset a szegediek védője, Temesvári Attila értékelte a klub facebook oldalán:

Paks–Szeged-Csanád GA 2–2 (2–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Paks, 100 néző vezette: Zierkelbach
Paks: Nagy G. – Tamás O., Lenzsér, Szélpál N., Szabó J. – Windecker, Balogh B., Szabó B., Haraszti – Varga B., Böde.  2. félidő: Rácz G. – Vas, Kinyik, Szekszárdi, Debreceni Z. – Kesztyűs, Gyurkits, Volter, Kocsis B. – Sajbán M., Nagy R. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Tóth B., Kővári – Simon Á., Könczey – Papp Á., Gajdos, Pintér Á. – Haruna. 2. félidő: Takács J. – Beronja, Vári, Kovács G., Bitó, Farkas A., Micsinai, Gréczi, Dobos Á., Eleven, Daru. Vezetőedző: Alekszander Sztevanovics.
Gólszerzők: Balogh B (9.), Windecker (14.) illetve Gréczi (11-es, 51.), Daru (78.)

Fotó: Paks FC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.