Közélet

Szabó Bálint: el a kezekkel a gyerekektől és az óvodáktól!

Szabó Bálint: el a kezekkel a gyerekektől és az óvodáktól!

2022. július 4., hétfő
Szabó Bálint: el a kezekkel a gyerekektől és az óvodáktól!

Az óvodai csoportok kibővítését javasló határozatról vitáznak. Szabó Bálint szerint úgy tűnt, hogy a korábban három óvoda bezárását megcélzó javaslat után konszenzusra jut a városvezetés még az ellenzéki képviselőkkel is - azonban ennyi időnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön, ez nincs így.

Szabó szerint a javaslat arra mutat rá, hogy valójában még háromnál is több óvoda bezárását készíti elő az önkormányzat. Chovanecz Kata arról beszélt, hogy több óvodában nincs klíma, kiemelte a Cső utcai óvoda helyzetét, ahol a dolgozók azt kérték a szülőktől, hogy 12 óra után vigyék haza a gyerekeket, mert a kánikula okozta hőség miatt nem biztosított a megfelelő délutáni alvás. Hozzátette: sikerült egy vállalkozóval megegyezni arról, hogy klímaberendezéseket ajánlanak fel az ezzel a helyzettől küzdő valamennyi óvodának a helyi ellenzéki képviselők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.