Hírzóna

Röszke helyett ma inkább Tiszaszigetet válassza

Röszke helyett ma inkább Tiszaszigetet válassza

2022. július 16., szombat
Röszke helyett ma inkább Tiszaszigetet válassza

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken szombat reggel - közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán három, a belépőn két órát kell várakozniuk a személygépkocsival utazóknak. A Szerbiába tartó autóbuszokra egyórás várakozás vár.

A röszkei közúti határátkelőhelyen keresztül Szerbiába tartó autósoknak kétórás a várakozás. A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a 7 és 19 óra között működő tiszaszigeti és kübekházi határátkelőt, valamint az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, amely pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között fogadja az utasokat.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is. A Romániába utazóknak és az onnan érkezőknek egyaránt egyórás a várakozás. Az autósok az egész nap működő nagylaki vagy kiszombori közúti határátkelő felé kerülhetnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.