Közélet

Majka és Curtis újra szétválnak

Majka és Curtis újra szétválnak

2022. július 9., szombat
Majka és Curtis újra szétválnak

2019 után ismét külön utakon folytatja Majka és Curtis. A megjelent Instagram-posztok alapján úgy tűnik, Curtis ismét kábítószerfüggő lett.

A közös villányi koncertre Majka és Curtis is várta a rajongókat, legalábbis erről árulkodott, hogy mindkét rapper Instagramján kedvcsináló beharangozót tett közzé még pénteken. Curtis azonban végül nem jelent meg. A kommentelők arra gyanakodtak, hogy az újpesti rappernek ismét gondjai akadtak a kábítószerekkel.

Majoros Péter ezt aztán megerősítette.

Mint azt az ózdi rapper posztjában (volt) zenésztársáról írja: ,,amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod…" Egyúttal minden jót és gyógyulást kívánt az újpesti Széki Attilának, aki szintén egy Instagram-posztban ígérte meg, hogy rendbe teszi az életét.

Majka menedzsmentje szerint a rapper Nikával és a zenekarral folytatja tovább idei turnéját, melynek időpontjai változatlanok.

(rtl.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.