Két nap múlva húzzák az egyetemi ponthatárokat, ValMar is jön

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön végre kiderül, amit az idén érettségizők hónapok óta várnak: július 21-én este 8 órától válnak hivatalossá az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, melyeket országszerte, így Szegeden is, Pont Ott Partival ünnepelnek.

A fővárosi Városliget mellett Debrecenben, Egerben, Győrön, Miskolcon, Pécsen, Salgótarjánban és Szegeden rendeznek idén ponthatárváró partit.

Szegeden az eddigi ponthatárváró bulikhoz hasonlóan idén is a Rektori Hivatal előtt törhetnek ki a friss gólyák az örömkönnyekben.

Azonban nem csupán a pontszámokat tudhatják meg ezen a napon a fiatalok, hanem rögtön meg is ünnepelhetik azt: 17 órától, egészen a ponthúzás végéig valamennyi ismert DJ adja a ,,bemelegítést”, majd az estét a ValMar zárja.

A ValMar nevű formáció az elmúlt hetekben vált igazán megkerülhetetlenné Úristen c. nyári slágerükkel, melynek retro hangulatú – és vélhetően erősen az Aranyélet c. sorozat 2. évada által inspirált – klipjében még az R-Go frontembere, Szikora Robi is feltűnik. A klipet április óta már 19 millióan megtekintették.

Előző sztori

Kánikula, forróság-ismét harmadfokú hőségriasztás lesz

Következő sztori

Szombaton ismét a Vadasparkban éjszakázhatunk