Karanténban lévő ismerősitől sikkasztotta el a vásárlásra kapott pénzt egy szegedi nő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki tavaly decemberben rövidítette meg karanténba került ismerőseit – közölte Saághy Flóra, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A vádirat szerint a sértett és felesége kisgyermekükkel együtt hatósági karantén folytán nem hagyhatták el szegedi lakásukat, ezért megkérték közös ismerősüket, hogy segítsen helyettük a bevásárlást elintézni. Két alkalommal ez rendben meg is történt, a vádlott megvásárolta a megbeszélt termékeket, valamint azok után a visszajáróval is elszámolt.

A harmadik esetben azonban a neki átadott 101.000 forintot már nem a kért élelmiszerekre illetve csekkbefizetésekre, hanem magára költötte, és a sértettek számára elérhetetlenné vált.

A vádlottat a járási ügyészség sikkasztás vétségével vádolja. Az elkövető bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Három autó karambolozott, torlódás alakult ki az M5-ösön Budapest felé

Következő sztori

Részegen, engedély nélküli fegyverrel vadászott Ruzsán