Hosszú sorok kígyóznak a röszkei határátkelőhelynél

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen személygépkocsival Szerbiába tartóknak háromórás, az onnan érkezőknek kétórás várakozásra kell számítaniuk. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán három órát várakoznak az autósok – közölte a police.hu.

Mint írják, intenzív a forgalom a kisebb határátkelőhelyeken is. A júliusban és augusztusban 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen két órát, a 7 és 19 óra között üzemelő tiszaszigeti, illetve kübekházi átkelőnél egy órát kell várni a kilépésre.

Erős a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, a Romániából érkezőknek és az oda utazóknak egyaránt egyórás várakozásra kell felkészülniük, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán is. Az utazók itt választhatják a kiszombori közúti határátkelőhelyet, amely egész nap működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Kiemelt képünk archív

Előző sztori

Idén többször intézkedtek migránsokkal szemben, mint tavaly egész évben

Következő sztori

Orbán Viktor: a veszélyek korába léptünk