Közlekedés

Hosszú sorok kígyóznak a röszkei határátkelőhelynél

Hosszú sorok kígyóznak a röszkei határátkelőhelynél

2022. július 23., szombat
Hosszú sorok kígyóznak a röszkei határátkelőhelynél

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen személygépkocsival Szerbiába tartóknak háromórás, az onnan érkezőknek kétórás várakozásra kell számítaniuk. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán három órát várakoznak az autósok – közölte a police.hu.

Mint írják, intenzív a forgalom a kisebb határátkelőhelyeken is. A júliusban és augusztusban 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen két órát, a 7 és 19 óra között üzemelő tiszaszigeti, illetve kübekházi átkelőnél egy órát kell várni a kilépésre.

Erős a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, a Romániából érkezőknek és az oda utazóknak egyaránt egyórás várakozásra kell felkészülniük, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán is. Az utazók itt választhatják a kiszombori közúti határátkelőhelyet, amely egész nap működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Kiemelt képünk archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.