Meteor

Hiába a hidegfront, alig lesz eső

Hiába a hidegfront, alig lesz eső

2022. július 9., szombat
Hiába a hidegfront, alig lesz eső

Csak mérsékelten meleg napokat és hűs szelet hoz zömmel az a hidegfront, ami jövő hét közepére vonul el felettünk. Kiadósabb eső márpedig nagyon kellene már.

A maihoz hasonló időjárásban lesz részünk a következő napokban az Időkép szerint. Vasárnap a napsütést többfelé zavarhatják magasra törő gomolyfelhők, amelyekből elszórtan, főként az északkeleti tájakon záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az északnyugati szelet élénk, többfelé erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 11-18, délután 22-28 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn sok gomolyfelhő lesz felettünk. Záporok, egy-egy zivatar északkeleten alakulhat még ki. Élénk, erős marad az északnyugati szél. Napközben 21-27 fokot mérhetünk. Kedden a többnyire napos időjárást gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják meg. Nyugaton és az északi, északkeleti tájakon helyenként zápor, zivatar alakulhat ki. Még többfelé megélénkülhet, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Délután 23-28 fok valószínű. Szerdán keleten, északkeleten lesz több felhő, de kevés csapadék csak néhol foldul elő. Nyugaton veszít erejéből a szél, de a legtöbb helyen még élénk, erős marad.

A nappali felmelegedés erősödik, a legmelegebb órákban már 26-32 fok ígérkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.