Krimi

Elfogták a Csillag téri trafikrablót

Elfogták a Csillag téri trafikrablót

2022. július 25., hétfő
Elfogták a Csillag téri trafikrablót

Elfogtak egy évek óta körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő férfit Németországban - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.

A 23 éves férfi ellen az első körözést 2020 márciusában adták ki, de ezt még tizenkettő követte. A bűnlajstromán van jármű önkényes elvétele, garázdaság, lopás, kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem, de még fegyveres rablás is - írták a közleményben.

A férfi neve Magyarországon végrehajtott fegyveres trafikrablások lehetséges elkövetőjeként vetődött fel. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ezt követően adta ki ellene a magyarországi elfogatóparancsot, míg a Kecskeméti Járásbíróság a nemzetközit - tették hozzá.

A férfi március végén az eddigi információk szerint a Csillag téri trafikot is kirabolta, nem sokkal egy kecskeméti dohánybolt kirablása után.

Mivel tartani lehetett attól, hogy a férfi éles lőfegyverrel rendelkezik, a német társszerv speciális szakegysége végezte az elfogást Coesfeldben július 20-án délelőtt. A szökevény megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták, a kiadatásáról a későbbiekben dönt a német bíróság - áll a rendőrségi közleményben.

(via MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.