Politika

Új szerepkörben debütált Mihálffy Béla a Parlamentben

Új szerepkörben debütált Mihálffy Béla a Parlamentben

2022. június 28., kedd
Új szerepkörben debütált Mihálffy Béla a Parlamentben

Első ülésnapján dolgozott az Országgyűlés jegyzőjeként Mihálffy Béla. A Fidesz-KDNP szegedi egyéni országggyűlési képviselője az Alaptörvény módosításának általános vitája alatt ült az elnöki pulpituson-számolt be erről közösségi oldalán.

Az Országgyűlés jegyzői A jegyzők teendői alapvetően a plenáris ülésekhez kapcsolódnak. A jegyzők közreműködnek az Országgyűlés ülésének vezetésében, segítik az ülést vezető elnököt a tárgyalási rend fenntartásában. A jegyzők az elnöki emelvényen figyelemmel kísérik az ülésteremben történteket, szükség esetén felhívják az elnök figyelmét a képviselők felszólalási szándékára, illetőleg az ülés rendjét befolyásoló eseményekre. Az ülést vezető elnök munkáját segítve ellenőrzik a szavazási eredmény helyességét, szükség esetén az ülésteremben történt események rekonstruálásával. Az elnök megbízásából egyeztetnek az ülés résztvevőivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.