Új szerepkörben debütált Mihálffy Béla a Parlamentben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Első ülésnapján dolgozott az Országgyűlés jegyzőjeként Mihálffy Béla. A Fidesz-KDNP szegedi egyéni országggyűlési képviselője az Alaptörvény módosításának általános vitája alatt ült az elnöki pulpituson-számolt be erről közösségi oldalán.

Az Országgyűlés jegyzői A jegyzők teendői alapvetően a plenáris ülésekhez kapcsolódnak. A jegyzők közreműködnek az Országgyűlés ülésének vezetésében, segítik az ülést vezető elnököt a tárgyalási rend fenntartásában. A jegyzők az elnöki emelvényen figyelemmel kísérik az ülésteremben történteket, szükség esetén felhívják az elnök figyelmét a képviselők felszólalási szándékára, illetőleg az ülés rendjét befolyásoló eseményekre. Az ülést vezető elnök munkáját segítve ellenőrzik a szavazási eredmény helyességét, szükség esetén az ülésteremben történt események rekonstruálásával. Az elnök megbízásából egyeztetnek az ülés résztvevőivel.

Előző sztori

Szegedi Fidesz: Tóth Péternek azonnali hatállyal mennie kell!

Következő sztori

Gyurcsányékkal már se benzin, se árstop nem lenne