“Új munkája” van a szegedi férfi pólósok vezetőedzőjének

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi férfi vízilabdázók a nyári szabadságukat töltik, valószínűleg sokan közülük személyesen a helyszínen követik nyomon a világbajnokság eseményeit Szegeden vagy Budapesten. A csapat vezetőedzője, a játékosként Európa-bajnoki címig és világbajnoki ezüstig jutó vezetőedzője Kiss Csaba egészen közelről követi az eseményeket. 

– A videóasszisztens pozícióját töltöm be, én vagyok az, aki egy monitoron keresztül figyeli a mérkőzéseket. Hét kamera képét látom, ezek közül kell kiválasztanom az ideális pozíciót, ha esetleg van egy olyan szituáció, amit újra kell vizsgálni. Szerencsére egyelőre még nem volt sok dolgom, de néha érkezik a játékvezetők részéről egy-egy kérés, hogy nézzünk vissza valamit. Nagyon izgalmas feladat egyébként, ilyen szemszögből vízilabda meccset még nem igazán láttam korábban-mesélte a tréner.

Szegedi

A feladata nem egyszerű, folyamatos koncentrációt igényel, sok szabadideje nem akad Csabának. -Nem is érdemes elkalandozni a monitorokról a szememnek és élőben kell figyelni az eseményeket. Ha nem így történik, akkor az ember könnyen lemaradhat egy-egy fontos részletről. Bármikor történhet ugyanis egy olyan váratlan esemény, amely minél gyorsabb reakciót és megoldást igényel-fejtett ki Kiss Csaba.

Előző sztori

Hőguta: légkondi nélkül újították fel a szegedi óvodákat, féltik a gyerekeket!

Következő sztori

Zakatol a hőségmalom, a kutya meleg nem szűnik