Látványterveket kapott a Szent Gellért Fórum szállodája

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négycsillagos sportszállodával egészül ki a szegedi Szent Gellért Fórum. 6000 négyzetméter alapterületen, 50 szobával adhatják át.

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, szállodával bővül a Szent Gellért Fórum komplexuma. A Fórum közleménye szerint az épület földszint, plusz két emeleti szinttel fog rendelkezni, amelyhez egy több, mint 2500 négyzetméteres közvetlen zöldterület fog tartozni. A tereprendezési és kertépítési feladatok során belső közlekedőutak és parkolók lesznek kialakítva.

20210118_SZGF_mod_koncepcio_02-6
Forrás: Szent Gellért Fórum

a sportkomplexum mellett épülő 4 csillagos, 50 szobás sporthotelt 6000 négyzetméteres alapterületen építhetik meg.

A szálloda a Hotel Stars Union, illetve LEED Silver minősítéseinek is megfelel majd.

A közleményben megjelent tervek szerint

  • a földszinten kap majd helyet egy recepció, közösségi terek, lobby, konferenciaterem, egy 350-400 adagos főzőkonyha-és étterem, wellness kiszolgáló funkciók, terasz, valamint egy kápolna,
  • a két emeleten minden szinten 22 standard szobát és egy-egy apartmant, illetve akadálymentesített- és családi szállodai szobákat, továbbá közlekedőket és teraszokat alakítanak ki,
  • a tetőtérben pedig a különböző gépészeti helyiségek és a tetőkert helyezkedik majd el.
20210118_SZGF_mod_koncepcio_02-8
Forrás: Szent Gellért Fórum

A hiánypótló sporthotellel az épületegyüttes komplex szolgáltatást tud nyújtani a sportolni és szórakozni vágyó látogatóknak, vendégeknek – zárja közleményét a Szent Gellért Fórum.

Előző sztori

Rasszista, ezért átnevezik a majomhimlőt

Következő sztori

Ádám Martin az első szegedi játékos, aki két gólpasszt adott az angolok ellen