“Így bántják Ruzsa Rolandot”: atomjaira zúzták a plakátjait Dorozsmán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A jobboldal által is támogatott képviselő-jelöltnek kemény ellenfelei lehetnek, akiknek meg sem kottyannak a papírposzterek, ha azokat szanaszét kell verni, tépni.

Egyik olvasónk szerint atomjaira szedték Ruzsa Roland önkormányzati képviselő-jelölt plakátjait Dorozsmán az éjjel.

– Így akarják bántani a Rolandot, de remélem, hogy ezzel épp az ellenkezőjét érik el ezek a vandálok – írta az asszony, aki küldött néhány fotót is.

Dorozsma nem kér a rombolásból

Megkerestük Ruzsa Rolandot, hogy megkérdezzük, mit szól a pusztításhoz. A jelölt azt mondta, nem foglalkozik azokkal, akik csak rombolni és pusztítani tudnak.

“Én arra vállalkozom, hogy építem ezt a közösséget, építem Dorozsmát. Pusztítani, rombolni könnyű, de az erőszak sosem lehet megoldás. Építeni, vigyázni, óvni közös értékeinket már sokkal nehezebb, de nekem az jobban tetszik”.

Tudom, hogy van néhány szélsőséges politikai aktivista, akik csak erre képesek, de vasárnap megmutatjuk nekik, hogy ez a közösség nem kér a rombolásból és a gyalázkodásból – közölte Ruzsa Roland.

Előző sztori

Fontos változás a benzinkutakon!

Következő sztori

Ismét reménykedhetnek a Cserepes sor lakói