Sport

Hat századon múlt a nagy bravúr

Hat századon múlt a nagy bravúr

2022. június 20., hétfő
Hat századon múlt a nagy bravúr

Pádár Nikolett közel volt a bravúrhoz, 6 századon múlt a világbajnoki elődöntős szereplése! A HAÁSZ SZUE úszója 18. helyen végzett 200 méter gyorson a budapesti vb-n. Egyéniben is bizonyított tehát a Duna Arénában, nagyon kevés hiányzott a továbbjutáshoz, második számú tartalékként várja a folytatást. 

Szerdán még szurkolhatunk a 16 éves szegedi tehetségnek, a 4x200 méteres gyorsváltóval döntőre esélyes. – Az időnek örülök, hiszen délelőtt még nem sikerült 1:59-en belüli időt úsznom – nyilatkozta Pádár Nikolett az M4 Sportnak, még a végeredmény előtt.

– Tizennyolcadik helyen végzett első felnőtt világbajnokságán, ez egy nagyon szép eredmény ebben a korban. A realitás az, hogy a középdöntő bravúr lett volna, de ettől alig maradt el. Nikinek nincs oka szégyenkezni, élete eddigi második legjobb idejével a világbajnoki mezőny második legjobb ifjúsági úszója volt – értékelt Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.