Érettségi afterparty lesz az egyetemen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lassan a középszintű szóbeli érettségik is lezajlanak, ezzel pedig véget ér a tavaszi érettségi szezon. Bár a felsőoktatási intézményekbe a jelentkezés még februárban lezárult, július 7-ig még megváltoztatható a jelentkezési sorrend.

Érettségi afterparty-t szervez a Szegedi Tudományegyetem a Tanulmányi és Információs Központban. A késő délután programsorozat során az egyetem munkatársai segítenek az első helyre rakni az SZTE-t, bemutatkoznak a karok, valamint a fiatalok több kedvence, MolnárBé valamint a Bruno X Spacc formáció is fellép.

A szervező Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság SZTE-s ajándékokkal várja a résztvevőket, akik az SZTE START ösztöndíjról is tájékoztatást kaphatnak.

Ugyanis akár 150 ezer forintos ösztöndíjjal támogatja a Szegedi Tudományegyetem a tehetséges, végzős középiskolás diákokat.

Az SZTE START ösztöndíjra azok pályázhatnak, akik első helyen jelentkeznek a Szegedi Tudományegyetemre, és oda felvételt nyernek.

Előző sztori

Benedek Tiborról nevezik el a vizes-vb vízipóló meccseinek legjobbjainak járó díjat

Következő sztori

Az utolsó pillanatig toldozzák, foldozzák az Oskola utcát