Egyetem

Érettségi afterparty lesz az egyetemen

Érettségi afterparty lesz az egyetemen

2022. június 17., péntek
Érettségi afterparty lesz az egyetemen

Lassan a középszintű szóbeli érettségik is lezajlanak, ezzel pedig véget ér a tavaszi érettségi szezon. Bár a felsőoktatási intézményekbe a jelentkezés még februárban lezárult, július 7-ig még megváltoztatható a jelentkezési sorrend.

Érettségi afterparty-t szervez a Szegedi Tudományegyetem a Tanulmányi és Információs Központban. A késő délután programsorozat során az egyetem munkatársai segítenek az első helyre rakni az SZTE-t, bemutatkoznak a karok, valamint a fiatalok több kedvence, MolnárBé valamint a Bruno X Spacc formáció is fellép.

A szervező Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság SZTE-s ajándékokkal várja a résztvevőket, akik az SZTE START ösztöndíjról is tájékoztatást kaphatnak.

Ugyanis akár 150 ezer forintos ösztöndíjjal támogatja a Szegedi Tudományegyetem a tehetséges, végzős középiskolás diákokat.

Az SZTE START ösztöndíjra azok pályázhatnak, akik első helyen jelentkeznek a Szegedi Tudományegyetemre, és oda felvételt nyernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.