A Vedres utcai óvoda is megújulhat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Energetikai korszerűsítésére írtak ki közbeszerzést májusban a Vedres utcai Óvodára. Az árajánlatokat jövő hét csütörtökig várják, a projekt költségeit teljes egészében uniós forrásból fedeznék.

A Közbeszerzési Értesítőben közzétett dokumentáció szerint június 23-áig várják a kivitelezők jelentkezését a projektre, amely 100 százalékban európai uniós támogatásból valósulhat meg, amennyiben persze lesz érvényes árajánlat – írja a Délmagyar. A lap a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft.-t is megkereste, akik annyit válaszoltak: akkor fogják tájékoztatni a lakosságot a beruházásról, ha az aktuális lesz.

A kiírás szerint az intézményt kívül-belül megújítanák, a lábazati és homlokzati hőszigetelés mellett a padlásteret hőszigetelnék, két előtetőt helyeznének el a külső nyílászárók cseréje mellett. A belső terekben a padlót újítanák fel hő- és vízszigeteléssel, kicserélnének 23 beltéri ajtót, 63 darab hőcserélő lapradiátor kerülne a helyiségekbe a meglévők helyére. A teljes belső elektromos hálózat cseréjét is tartalmazza a közbeszerzés, és napelemes rendszer is épülne.

(Délmagyar)

Előző sztori

Napsütésből nem lesz hiány hétvégén sem

Következő sztori

Hol gyengül, hol erősödik a forint