Krimi

Vizsgálják Berki Krisztián halálának körülményeit

Vizsgálják Berki Krisztián halálának körülményeit

2022. május 6., péntek
Vizsgálják Berki Krisztián halálának körülményeit

Vizsgálja a rendőrség a ferencvárosi loftlakásában péntek reggel holtan talált Berki Krisztián halálának a körülményeit, miután a lakásban többféle kábítószert is találtak a helyszínelők. 

Idegenkezűséget nem állapítottak meg, a vizsgálat közigazgatási eljárásként indult, ám a kábítószerek miatt büntetőeljárássá minősíthetik

értesült a magyar nemzet.

A halál pontos okát igazságügyi boncolás fogja megállapítani, így azt is, hogy Berki Krisztián halála előtt fogyasztott-e kábítószert, és ha igen, milyen fajtát.

M. Richárd is ma halt meg

Mint arról a SzegedMa is beszámolt, a debreceni kórházban meghalt a Dózsa György úti kettős halált okozó baleset egyik okozója. M. Richárd a bűnügyi krónikák gyakori szereplője volt.

M. Richárd a hírhedt kecskeméti maffiaper egyik elítéltje volt – nyolc évet kapott –, valamint több büntetőeljárás is indult ellene kábítószer-fogyasztás, illetve visszaesőként jogosítvány nélküli gépjárművezetés miatt.

írja róla a Magyar Nemzet.

Érdekesség, hogy M. Richárd és Berki ismerték egymást, közös fotó is készült róluk 2018-ban.

Bors írta meg, hogy együtt ünnepelték M. Richárd születésnapját. "Ünnepelni is tudni kell, még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk, Ricsi, megtisztelő volt újra együtt ünnepelni!– ezekkel a szavakkal köszöntötte M. Richárdot az Instagram oldalán Berki Krisztián. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.