Közlekedés

Útvonalváltozás egyes trolik esetében!

Útvonalváltozás egyes trolik esetében!

2022. május 4., szerda
Útvonalváltozás egyes trolik esetében!

A Vár utcában végzett aszfaltozási munkálatok miatt 2022. május 7-én és 8-án (szombat és vasárnap) teljes üzemidőben a 9-es és 19-es trolibuszok Vértói út/Makkosház végállomások irányába módosított útvonalon közlekednek, a Vörösmarty utcán keresztül – írja az SZKT.

A módosított útvonal miatt a Vértói út/Makkosház irányú Széchenyi tér megállóhely a munkálatok időtartama alatt áthelyezésre kerül a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyre. Az egyszerűbb átszállási lehetőségek biztosítása érdekében ebben az időszakban az 5-ös és 7A jelzésű trolibuszok a Körtöltés u., illetve Bakay Nándor u. végállomások irányában szintén a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyen állnak meg.

A Lugas u./Tarján, Víztorony tér végállomás irányába közlekedő 9-es és 19-es trolibuszok május 7-én, szombaton normál útvonalon, változás nélkül közlekednek, azonban május 8-án (vasárnap) teljes üzemidőben a Múzeum megállóhelyet nem érintik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.