Meteor

Ránk szakadhat az ég ma este, de nem lesz hideg

Ránk szakadhat az ég ma este, de nem lesz hideg

2022. május 3., kedd
Ránk szakadhat az ég ma este, de nem lesz hideg

Zivatar veszélye miatt majdnem az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki szinte az egész országra, így Csongrád-Csanád megyére is a meteorológiai szolgálat a várható zivatarok miatt.

A szerda éjfélig tartó előrejelzés szerint többfelé alakulhatnak ki még zivatarok, amelyek az esti, késő esti órákra jó eséllyel mindenütt megszűnnek. Az erősebb cellákat lokálisan intenzív csapadék, illetve apró szemű jég is kísérheti. A zivatarok környezetében átmenetileg erős, esetleg viharos közeli lökések előfordulhatnak.

Szerdán a késő délelőtti óráktól kezdve a maihoz hasonlóan több helyen várható zivatarok kialakulása. Az erősebb cellákat lokálisan intenzív csapadék, illetve apró szemű jég is kísérheti. A zivatarok környezetében átmenetileg viharos közeli lökések is lehetségesek. Az esti órákban várhatóan lecseng a zivatartevékenység.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12 fok között valószínű. Holnap napközben azonban akár 26 fok is lehet.

(met.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.