Hírzóna

Orosz rakétatámadás videón!

Orosz rakétatámadás videón!

2022. május 29., vasárnap
Orosz rakétatámadás videón!

Felvétel készült arról a támadásról, amelyet állítólag egy ukrán támaszpont ellen hajtottak végre az oroszok. A beszámoló szerint a rakétacsapást egy helikopterről követték el.

Öt kilométeres távolságból indítottak rakétacsapást az orosz hadsereg helikopterei az ukrán fegyveres erők egységeinek megerősített pontjaira, amiről vasárnap számolt be az orosz védelmi minisztérium.

Az akcióról felvétel is készült, amely alapján a TASZSZ orosz hírügynökség azt írta, hogy az ukrán fegyveres erők támaszpontját és páncélozott járműveit ért támadást Ka–52-es támadóhelikopterek hajtották végre.

Katonáink több mint öt kilométeres távolságból hajtottak végre légicsapásokat. A helikopterek rakétafegyvereinek bevetésével az ukrán fegyveres erők két harckocsija és az egyik jelentős támaszpontja is megsemmisült

– olvasható az orosz védelmi minisztérium kommünikéjében, az ugyanakkor nem derült ki, hogy a támadást pontosan hol hajtották végre Ukrajnán belül. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=c2RJJMbv-Vk&feature=emb_title

Forrás: index.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.