Közélet

Ménesi Imre nem tudja, mit lehet a Holdról látni

Ménesi Imre nem tudja, mit lehet a Holdról látni

2022. május 6., péntek
Ménesi Imre nem tudja, mit lehet a Holdról látni

Nem meglepő módon a napirend előtt a választásokra utalnak. Ménesi részletekbe menő részadatokat közöl arról, milyen szavazati különbségek voltak a Fideszes és az összellenzéki jelöltek között. Azt a következtetést vonja le: Szegeden nem lehet az embereket megvezetni.

Mihálik is szót kért, ő csak szerényen megköszönte mindenkinek, aki támogatta és gratulált a két megválasztott jelöltnek. Önkormányzati képviselőként továbbra is folytatja a munkáját, és szeretné, ha az új Orbán-kormány több Szegeddel kapcsolatos ígéretet tartana be, mint az előző ciklusban. Többek között a 4-es villamosvonal megújítását emlegette. Fontos azonban kiemelni, hogy Mihálik nem tudta pontosan, hanyadjára alakíthat kormányt Orbán.

Felszólalása után Haág Zalán és Avramov András is szót kértek. Haág reméli, hogy a kampány végeztél valóban elkezd Mihálik megdolgozni a zöld tanácsnokként kapott fizetéséért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.