Politika

Megkezdte a közös munkát Mihálffy Béla és Bányai Gábor

Megkezdte a közös munkát Mihálffy Béla és Bányai Gábor

2022. május 31., kedd
Megkezdte a közös munkát Mihálffy Béla és Bányai Gábor

Megkezdtük a közös munkát Bányai Gábor országgyűlési képviselővel – írja Facebook bejegyzésében a megye 2-es választókerület országgyűlési képviselője.

A képviselő a posztban azt írja, hogy a Dél-Alföld régió fejlődéséért, fejlesztéséért felelős kormánybiztossal Szegedért, a Homokhátságért és a térségért fognak dolgozni.

Mint már megírtuk, Nemesi Pál helyett Bányai Gábor lesz a dél-alföldi régió területfejlesztési biztosa, ma pedig már be is jelentették a közös munka kezdetét Mihálffy Bélával.

Bányai Gábor tavaly hosszú ideig élet-halál között lebegett, miután elkapta a koronavírust. A Fidesz országgyűlési képviselőjét a szegedi klinikára szállították és ott sikerült megmenteni az életét. Idén pedig tükörsima győzelmet aratott körzetében az április 3-i országgyűlési választásokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.