Márki-Zay Pétert csak lejáratni szeretik?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hódmezővásárhely polgármestere kedd reggeli posztjában arról írt: az országos média napokig pörög azon, hogy őt lejárassák, miközben szót sem érdemel, ha kiállnak mellette.

Márki-Zay-t korábban azzal vádolta meg mozgalma egyik elnökségi tagja, Kész Zoltán, hogy a választások óta pártja nem számolt el a kampánypénzekkel. Azóta a bukott miniszterelnök-jelölt beismerte, hogy ez valóban nem történt meg.

A történet ezzel véget is érhetne, de mégsem. Újabban ugyanis arról posztol a politikus, hogy az országos média nagyrészt végig rossz színben tüntette őt fel a kampányidőszakban. Legújabb következtetésében pedig már addig jutott, hogy ez még mindig így van.

Elmondása szerint ugyanis ,,ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média – ha az MMM egy másik elnökségi tagja kiáll a becsületem mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt…”

Ezzel arra utalt, hogy Lengyel Zoltán polgármester 3 nappal ezelőtt egy hosszabb posztban kiállt Márki-Zay mellett és elmondása szerint erről senki nem írt semmit.

Márki-Zay azt is hozzáteszi: 4 év küzdelem után nemcsak azt látta be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítani, de azt is, hogy ,,olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem.”

Előző sztori

Mától a bor helyett a filmeké a főszerep

Következő sztori

Családi perpatvar: több százan estek egymásnak Kerepesen!