Közélet

Komondorok találkoznak a Partfürdőn

Komondorok találkoznak a Partfürdőn

2022. május 27., péntek
Komondorok találkoznak a Partfürdőn

Mindent megtudhat a komondorokról, aki szombaton, az újszegedi Partfürdőre látogat a Hungária Komondor Klub rendezvényére. -A rendezvény célja a hungarikumunknak, a hazánkban őshonos komondorok népszerűsítése. Szükség is van rá, mivel kihalófélben van a fajta, 20 éven belül teljesen el is tűnhetnek. Pedig igazán hálás természete van a komondoroknak, mert amellett, hogy őrző védő kutya és neki a család az első, sok olyan tulajdonsága van, ami más kutyákban nem fedezhető fel-Unghiné Hódi Ildikó az esemény főszervezője.

A szombati újszegedi komondoros napon 10 órától fajtakiállítás és tenyészszemle várja a látogatókat, 11 órakor pedig kezdődik a gyerekeknek a kisgazdiképző. Látványosnak ígérkezik a 13 órakor kezdődő program, amikor elindul a komondoros séta a Belvárosi hídon át a Móra Ferenc Múzeumig. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.