Balhé

Két rivális család verte egymást Bakson

Két rivális család verte egymást Bakson

2022. május 27., péntek
Két rivális család verte egymást Bakson

A kisteleki rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a 11 gyanúsítottal szemben, akik egymást megkéselték és husángokkal ütötték Baks központjában.

A rendőrségre 2021. május 4-én este érkezett bejelentés, hogy a Fő utcán ismeretlenek késsel és botokkal bántalmazzák egymást. A helyszínre kiérkező egyenruhások mintegy 25 főből álló felbőszült és felfegyverkezett tömeget találtak, akik korábbi sérelmeiket akarták így megtorolni.

Az elvégzett adatgyűjtések és a tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt két rivális család követte el.

A nyomozóknak az eljárás során 11 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani, akiket gyanúsítottként kihallgattak és kettőt őrizetbe vettek. Ellenük garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.