Krimi

Horror Szegeden: nyakra taposással ölte meg a feleségét egy férfi

Horror Szegeden: nyakra taposással ölte meg a feleségét egy férfi

2022. május 2., hétfő
Horror Szegeden: nyakra taposással ölte meg a feleségét egy férfi

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki fém csövekkel ütötte feleségét, majd miután a sértett elesett, a nyakára taposva halálát okozta.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett között már közel egy éve megszakadt a házastársi kapcsolat. Ennek ellenére a férfi a nő közelében maradt, az utcára kerülve a korábbi közös lakóhelyük lépcsőházában töltötte az éjszakákat, ingóságait és ruházatait is ott tárolta.

A férfivel szemben zaklatás gyanúja miatt a bíróság távoltartást is elrendelt a sértett vonatkozásában, azonban ennek hatálya a bűncselekmény elkövetésekor már nem állt fent.

A vádlott és a sértett 2021. április 21-én egy személyes találkozót beszéltek meg, melynek helyszínéül egy szegedi panzióban béreltek szobát. Kora délután a sértett és a férfi között szóváltás, majd dulakodás alakult ki, melynek során a férfi felvett két csövet és azokkal a sértettet ütni és szurkálni kezdte.

A vádlott ezt követően az ütések hatására földre kerülő nő nyakára lépett és kezével a falnak támaszkodva, egyensúlyozva addig tartotta ott magát, amíg a sértett meg nem fulladt.

A főügyészség a vádlottat emberölés bűntettével vádolja.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.