Közlekedés

Forgalomváltozás a Hídivásár miatt!

Forgalomváltozás a Hídivásár miatt!

2022. május 20., péntek
Forgalomváltozás a Hídivásár miatt!

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatását közöljük.

2022. május 21-én szombaton üzemkezdettől 2022. május 22-én vasárnap üzemzárásig Társaságunk vonalhálózatán teljes üzemidőben az alábbi korlátozásokra kell számítani.

- az 5-ös trolibuszvonalon Körtöltés utca és Újszeged, Gyermekkórház végállomások között módosított útvonalon, teljes vonalhosszban trolibuszpótló autóbuszok közlekednek (Felhívjuk figyelmüket, hogy az 5-ös vonali járatok a Széchenyi tér (Kelemen u.) megállóhelyet egyik irányban sem; Újszeged, Gyermekkórház irányban a Torontál tér megállóhelyet és a Csanádi utca megállóhelyet nem érintik.)

-A 7A-s trolibuszjáratok Bakay Nándor utca végállomás és Bartók tér ideiglenes végállomások között rövidített útvonalon közlekednek.

- A 9-es és 19-es trolibuszjáratok Vértói út és Lugas utca, valamint Makkosház és Tarján, Víztorony tér között módosított útvonalon közlekednek

Részletek:

https://szkt.hu/a-kozossegi-kozlekedes-valtozasa-szeged-napja-unnepsegsorozat-majus-21-22-en-szombaton-es-vasarnap-ideje-alatt?fbclid=IwAR2PFp527AG52EvvHaNaJ_eMpDFU6kSMhDEjCi7IUl2dV4au0ODFaecZsPs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.