Ez a meglepetések napja: Toroczkaiék is nemmel fognak szavazni Orbán Viktorra

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Toroczkai László parlamenti felszólálásban egyértelműen fogalmazott: a Mi Hazánk Mozgalom nemmel fog szavazni Orbán Viktor újabb négyéves miniszterelnökségére

Toroczkai László azzal kezdte felszólalását, hogy a Mi Hazánk Mozgalom nemmel fog szavazni Orbán Viktor újabb négyéves miniszterelnökségére, mert az elmúlt 12 évben leginkább látszatintézkedéseket hozott a kormány.

Toroczkai László szerint az elmúlt 12 évben a magyarság számára létkérdésnek számító ügyekben, mint a demográfiai válság, a nemzetgazdaság, a kilakoltatások vagy az élelmiszerválság, mindig látszatintézkedéseket kaptak. Példaként említette, hogy az olajembargó ügyében tudja támogatni a kormány ellenző álláspontját, de a korábban elindított szankciókat megszavazta a magyar kormány. Orbán Viktorék azt is támogatják, hogy Ukrajnát felvegyék az EU-ba, ami Toroczkai László szerint az

EU végét jelentheti.

A pártelnök úgy látja, hogy az elmúlt 12 évben kellett volna beszélni az élelmiszeripar, a nemzetgazdaság visszaépítéséről, nem csak „politika-közeli nábobok” vagyonát növelni, a kilakoltatások ügyében pedig hosszú távon kellett volna szembeszállni a bankárokkal. A kormány a Mi Hazánkra a migráció elleni fellépésben is számíthat, de Toroczkai László ezen a területen sem lát megnyugtató megoldásokat, „az invázió nem állt meg”, most is átjutnak a déli határkerítésen.

Forrás: index.hu

Előző sztori

Lassan tarthatatlanná válik a szúnyoghelyzet Szegeden

Következő sztori

A magyar számítógépépítés úttörőjére emlékeznek a szegedi Agorában