Évekig bujkált a halálos balesetet okozó csanyteleki férfi, a rendőrök most elfogták

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki évek óta bujkált a hatóságok elől, mert nem kezdte meg börtönbüntetését, amit halált okozó bódult járművezetés elkövetése miatt rendeltek el. Ellene több elfogatóparancs is érvényben voltközölte a police.hu.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint a 41 éves elkövető 2016. november 25-én éjszaka kábítószer fogyasztás után ült autóba két ismerősével.

Szegvár külterületén a jármű az úttestről lesodródott és fának csapódott. A baleset következtében az egyik utasa életét vesztette.

A bíróság a gyanúsítottat 2020. júliusában elítélte és elfogatóparancsot adott ki ellene, mivel a férfi a jogerős szabadságvesztését nem kezdte meg, az igazságszolgáltatás elől elrejtőzött.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a bujkáló férfi tartózkodási helyét megállapították. A detektívek a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2022. május 5-én kora délután elfogták, majd előállították a terheltet.

Az elítélt csanyteleki férfit a rendőrök átszállították a Szegedi Fegyház és Börtönbe.

Előző sztori

Virtuális Szegeden tesztelik a koronavírus terjedését

Következő sztori

Beiktatták hivatalába Emmanuel Macront