Az aszfalt éve lesz Üllésen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

920 tonna aszfalt felhasználásával másfél kilométeres útszakasz újult meg Üllés határában. A munkálatok pénteken Ruzsán folytatódnak.

Mihálffy Béla, a térség országgyűlési képviselője csütörtökön délelőtt Üllésen úgy fogalmazott, Elkötelezett a térség fejlődése, illetve a Homokhátságon élők életminőségének javítása érdekében. Mint mondta, ahogy azt a kampányában ígérte, az itt élők életminőségét az utak állapota jelentősen befolyásolja, ezért minden, a homokhátsági úthálózatot fejlesztő projekt mellett lobbizni fog.

Nagy Attila Gyula, Üllés polgármestere arról beszélt, Nemrég készült el az Üllés-Forráskút közötti útszakasz, ami szerinte

,,azért is nagyszerű mert régi álmunk válik így valóra szakaszonként. Ígéretet kaptunk a Forráskút és az autópálya-felhajtó közötti rettentő rossz állapotú útszakasz felújítására is. Ehhez nyilván szükség lesz még a Forráskút-Üllés közötti szakasz felújítására.”

A polgármester hozzátette: úgy tűnik, 2022 az aszfalt éve lesz Üllésen, mivel külterületi utak is megújulnak önkormányzati forrásból, és a belterületi aszfalthibákat is kijavítják.

(Délmagyar)

A borítókép illusztráció!

Előző sztori

Nem lesz könnyű: trolikat terelnek és parkolókat zárnak le Szegeden a Borfesztivál idejére

Következő sztori

Az önkormányzat is végez szúnyogirtást Szegeden