Közélet

Az aszfalt éve lesz Üllésen

Az aszfalt éve lesz Üllésen

2022. május 12., csütörtök
Az aszfalt éve lesz Üllésen

920 tonna aszfalt felhasználásával másfél kilométeres útszakasz újult meg Üllés határában. A munkálatok pénteken Ruzsán folytatódnak.

Mihálffy Béla, a térség országgyűlési képviselője csütörtökön délelőtt Üllésen úgy fogalmazott, Elkötelezett a térség fejlődése, illetve a Homokhátságon élők életminőségének javítása érdekében. Mint mondta, ahogy azt a kampányában ígérte, az itt élők életminőségét az utak állapota jelentősen befolyásolja, ezért minden, a homokhátsági úthálózatot fejlesztő projekt mellett lobbizni fog.

Nagy Attila Gyula, Üllés polgármestere arról beszélt, Nemrég készült el az Üllés-Forráskút közötti útszakasz, ami szerinte

,,azért is nagyszerű mert régi álmunk válik így valóra szakaszonként. Ígéretet kaptunk a Forráskút és az autópálya-felhajtó közötti rettentő rossz állapotú útszakasz felújítására is. Ehhez nyilván szükség lesz még a Forráskút-Üllés közötti szakasz felújítására."

A polgármester hozzátette: úgy tűnik, 2022 az aszfalt éve lesz Üllésen, mivel külterületi utak is megújulnak önkormányzati forrásból, és a belterületi aszfalthibákat is kijavítják.

(Délmagyar)

A borítókép illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.