Politika

Ujhelyi István: az MSZP elhervadt szegfű

Ujhelyi István: az MSZP elhervadt szegfű

2022. április 24., vasárnap
Ujhelyi István: az MSZP elhervadt szegfű

A baloldali EP-képviselő szerint az MSZP elhervadt szegfű, ami nem azt jelenti, hogy a kaspóval együtt kell kidobni, hanem inkább új földet kell hozni, friss vízzel megöntözni és egy új virágot elültetni.

A véleménye a szokásos heti nyílt levelében jelent meg. Szerinte az MSZP brandje megkopott, és nem apró javításokra, hanem teljes átalakításra van szükség. A levélben fiatalkorát is felidézte, amikor belépett a pártba. Ahogy írta,

elszánt hazafi és elkötelezett szociáldemokrata volt.

Ujhelyi István úgy fogalmazott, hogy a negyedik kétharmados Fidesz-győzelem egyértelművé tette számukra, hogy nem jobban és erősebben kell küzdeniük az igazukért, hanem egészen másképp. A szombati MSZP-s választmányi ülésen azt javasolta, hogy teljesen új alapokon kell mezkezdeniük az építkezést, ahhoz, hogy a szociáldemokrata közösség érdemben befolyásolni tudja a közéletet.

Ujhelyi azt is kijelentette, hogy

az MSZP elhervadt szegfű

,ami ugyanakkor nem azt jelenti, hogy a kaspóval együtt kell kidobni: inkább új földet kell hozni, friss vízzel megöntözni és egy új virágot elültetni.

A párt EP- képviselője olyan aktív közösségként látja a párt jövőjét, 

amely konkrét ügyek és kézzel fogható vállalások mentén képviseli a választóit. Azért kérünk egy esélyt, mert mindenkinek adni akarunk belőle

– zárta sorait.

Forrás: mandiner.hu
Borítókép: 444.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.