Krimi

Rajtaütöttek a szegedi drogmaffián

Rajtaütöttek a szegedi drogmaffián

2022. április 14., csütörtök
Rajtaütöttek a szegedi drogmaffián

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elfogták egy kábítószer-kereskedő csoport öt tagját, akik hónapok óta kereskedtek a tiltott szerekkel Szegedenadta hírül a Police.hu.

Mint írják, a nyomozók 2021 december elején jutottak olyan információkhoz, miszerint egy középkorú férfi ésédesanyja metadont és marihuánát értékesítettek állandó fogyasztói körüknek. A kábítószerterjesztésben további három társuk is segített, akik több helyszínen termesztették a későbbi értékesítésre váró kábítószert.

A több hónapos felderítői munka eredményeként a feltételezett elkövetőket április 12-én, kedden délelőtt fogták el Balástyán, Deszken, Algyőn és Szegeden, amelyben részt vett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egysége, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

Az öt helyszínen végrehajtott kutatás eredményeként a rendőrök lefoglaltak mintegy másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és több mobiltelefont.

A gyanúsítottakat kihallgatták, a 41 évesszervezőt őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen.Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

https://www.youtube.com/watch?v=M1iwIV1TnOI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.