videó

Rajtaütöttek a szegedi drogmaffián

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elfogták egy kábítószer-kereskedő csoport öt tagját, akik hónapok óta kereskedtek a tiltott szerekkel Szegedenadta hírül a Police.hu.

Mint írják, a nyomozók 2021 december elején jutottak olyan információkhoz, miszerint egy középkorú férfi és édesanyja metadont és marihuánát értékesítettek állandó fogyasztói körüknek. A kábítószerterjesztésben további három társuk is segített, akik több helyszínen termesztették a későbbi értékesítésre váró kábítószert.     

A több hónapos felderítői munka eredményeként a feltételezett elkövetőket április 12-én, kedden délelőtt fogták el Balástyán, Deszken, Algyőn és Szegeden, amelyben részt vett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egysége, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

Az öt helyszínen végrehajtott kutatás eredményeként a rendőrök lefoglaltak mintegy másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és több mobiltelefont.

A gyanúsítottakat kihallgatták, a 41 éves szervezőt őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Előző sztori

Két év után ismét lesz húsvéti tojásvadászat a Szegedi Vadasparkban

Következő sztori

Kinder-botrány: írószármazék miatt fertőződhettek meg a csokik