Megújul a szegedi Gemma Központ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kétemeletes épület több mint 700 millió forintból további egy szinttel, egy 250 négyzetméteres tornateremmel, új lépcsőházakkal és liftekkel bővülhet – jelentette be közösségi oldalán Mihálffy Béla.

A megyei 2-es választókerületben induló fideszes képviselőjelölt emlékeztet, a központ a fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok nappali gondozását és fejlesztését vállalta magára, amely az életminőségüket nagyban javítja.

– Személyesen is érintett vagyok, hiszen négy lányom közül az egyik mozgássérült, ezért is tartom kiemelten fontosnak az ügy támogatását.

Nekem egykor még Budapestre kellett hordanom a kislányomat, hogy a megfelelő kezelésben részesüljön. Az, hogy itt Szegeden van egy ilyen központ hatalmas segítség a szülőknek és a családoknak is.

Ezek a gyermekek és fiatalok is megérdemlik a szeretetet, gondoskodást és emberi bánásmódot – nyilatkozta lapunknak Mihálffy Béla.

A képviselőjelölt hozzátette, a Gemma Központ mindig a támogatását fogja élvezni, mert hisz abban, hogy mindenkinek jár egy hely, ahol önmagához és a saját korlátaihoz képest fejlődhet.

Előző sztori

Márki-Zay Péter: Ukrajna a mi háborúnkat vívja!

Múltidéző
Következő sztori

A szegedi drukkerek 1949-ben sem akartak jófiúsági versenyt nyerni