Közélet

Megújul a szegedi Gemma Központ

Megújul a szegedi Gemma Központ

2022. április 2., szombat
Megújul a szegedi Gemma Központ

A kétemeletes épület több mint 700 millió forintból további egy szinttel, egy 250 négyzetméteres tornateremmel, új lépcsőházakkal és liftekkel bővülhet – jelentette be közösségi oldalán Mihálffy Béla.

A megyei 2-es választókerületben induló fideszes képviselőjelölt emlékeztet, a központ a fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok nappali gondozását és fejlesztését vállalta magára, amely az életminőségüket nagyban javítja.

– Személyesen is érintett vagyok, hiszen négy lányom közül az egyik mozgássérült, ezért is tartom kiemelten fontosnak az ügy támogatását.

Nekem egykor még Budapestre kellett hordanom a kislányomat, hogy a megfelelő kezelésben részesüljön. Az, hogy itt Szegeden van egy ilyen központ hatalmas segítség a szülőknek és a családoknak is.

Ezek a gyermekek és fiatalok is megérdemlik a szeretetet, gondoskodást és emberi bánásmódot – nyilatkozta lapunknak Mihálffy Béla.

A képviselőjelölt hozzátette, a Gemma Központ mindig a támogatását fogja élvezni, mert hisz abban, hogy mindenkinek jár egy hely, ahol önmagához és a saját korlátaihoz képest fejlődhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.