Politika

Megalakult a Párbeszéd frakciója is Tordai Bence vezetésével

Megalakult a Párbeszéd frakciója is Tordai Bence vezetésével

2022. április 30., szombat
Megalakult a Párbeszéd frakciója is Tordai Bence vezetésével

Egy későbbi időszakban Szabó Tímea is vezetheti majd a frakciót, ha Tordai Bencének úgy alakul, hogy elszólítsák a „bokros társelnöki teendői”.

A párt közleményében azt írták, hogy a frakció Szabó Tímea javaslatára a párt következő tisztújításáig Tordai Bencét választotta frakcióvezetőnek, a frakcióvezető-helyettesi pozíciót pedig Szabó tölti be.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Szabó Tímea nem marad a párt társelnöke. A közleményben az is szerepel, hogy Szabó Tímea társelnöki mandátumának lejárta után, a szeptemberi ülésszak megkezdésétől ismét Szabó veszi át a frakcióvezetést, a frakcióvezető-helyettes pedig Tordai lesz.

Tordai pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, a Párbeszéd elkötelezett a zöld és baloldali értékek mellett. Az új frakcióvezető szerint az elsődleges feladatuknak a helyi közösségek szervezését, „az alulról építkező, mozgalmi politika” megvalósítását tekintik.

Szabó Tímea is marad a párt egyik vezetője, minden valószínűség szerint egy későbbi időszakban ő vezeti újra a Párbeszéd frakcióját, hogy ha nekem úgy alakul, hogy elszólítanak a bokros társelnöki teendők

-fogalmazott Tordai Bence.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI (archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.