Kevesebb csapadék, erősebb szél várható szerdán

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint kedd estig többfelé várható zápor, néhol havaseső-zápor, hózápor, illetve zivatar is, valamint nyugaton, délnyugaton esőre kell számítani. Éjszakára a délnyugati tájakat leszámítva csökken a felhőzet, és reggelre lassanként szinte mindenütt megszűnik a csapadék.

Mint írják, szerdán erőteljesebb gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk, délelőttől a Dél-Dunántúlon is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Szerdán az Alföldön már csak kevés helyen lehet futó zápor. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, viszont már megélénkülhet az északnyugati szél.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű, de a kevésbé felhős, szélcsendes fagyzugokban ennél hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13 és 17 fok között alakul.

Előző sztori

Elmarad a ma estére meghirdetett DANZA című előadás

Következő sztori

Forgalomkorlátozások lesznek a Csongrádi sugárúton bő két hétig