Kultúra

Egyetemi nap a Móra Ferenc Múzeumban

Egyetemi nap a Móra Ferenc Múzeumban

2022. április 12., kedd
Egyetemi nap a Móra Ferenc Múzeumban

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói és dolgozói kedvezményesen válthatnak jegyet a múzeumba és ajándék tárlatvezetéseken is részt vehetnek az Elit alakulat 2.0 című kiállításon.

Április 13-án, szerdán egész nap SZTE-s napot tartanak a Móra Ferenc Múzeumban. Az SZTE-s napokat évek óta megrendezi a Móra Ferenc Múzeum az Egyetemi Tavasz és az Őszi Kulturális Fesztivál keretében. Az ajándék tárlatvezetések  magyar és angol nyelven is folyik majd. A magyar vezetés 15 órakor, az angol nyelvű program 16 órakor kezdődik.

A vezetéseken a résztvevők megismerkedhetnek a honfoglalás kori magyarok életével, mindennapjainak érdekességeivel, izgalmas történetekkel. A kedvezményes belépőjeggyel a múzeum összes kiállítása megtekinthető lesz. Az SZTE-s napon nem csak a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit, hanem összes oktatóját, dolgozóját is várják 10 és 18 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.