Kultúra

Szeged is részt vesz a fővárosi Utazás Kiállításon

Szeged is részt vesz a fővárosi Utazás Kiállításon

2022. március 3., csütörtök
Szeged is részt vesz a fővárosi Utazás Kiállításon

A Hungexpo területén, 2022. március 3. és 6. között zajló nemzetközi eseményen a megyéből Szeged, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Makó, valamint Mórahalom mutatja be turisztikai kínálatát az érdeklődők számára - írja Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat sajtóközleményében.

Mint a közlemény írja, a turisztikai együttműködésben résztvevő szakemberek hisznek abban, hogy együttműködve, összefogva eredményesebben lehet bemutatni a térség értékeit, látnivalóit az érdeklődők számára.

A térség legfőbb vonzerejét modern fürdőkomplexumai, gazdag kulturális élete és az Alföld hamisítatlan atmoszférája adja. Zenei és gasztronómiai fesztiválok Szegeden, a magyarság kihagyhatatlan emlékhelye Ópusztaszeren, a Makovecz-örökség Makón és a családi élményfürdőzés Mórahalmon olyan komplex kikapcsolódási lehetőséget kínál, mely egész évben feltöltődést nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

A megyei szereplők összefogására először 2020 márciusában került sor, és bár a tavalyi kiállítás a világjárvány miatt elmaradt, a szakmai együttműködés tovább bővült. Csongrád-Csanád megye standja a Hungexpo 306A standján várja az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.