Nem kapott cigit, eszméletlenre verte őt a volt ketrecharcos

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki a 2020. októberének egyik éjjelén Szeged belvárosában bántalmazott súlyosan egy járókelőt.

A vádirat szerint a korábban küzdősportot versenyszerűen űző vádlott és három ismerőse alkoholt fogyasztva szórakoztak a városban, majd 23 óra körül az egyik belvárosi utcán egymást lökdösve hangoskodtak. A velük szemben a járdán hazafelé tartó sértett megpróbálta kikerülni a társaságot, azonban épphogy elhaladt mellettük, a vádlott utána nyúlt, megütögette a hátát, majd a felé visszaforduló férfitól cigarettát kért.

A sértettnél nem volt cigaretta, amit közölt is a vádlottal, aki erre fenyegetően közel lépett hozzá, majd hirtelen ököllel, az állán úgy megütötte a férfit, hogy eszméletét vesztette és összeesett.

A vádlottat a barátai megpróbálták visszafogni, illetve a sértettől elhúzni, azonban ő ennek ellenére többször a fején újra megütötte valamint meg is rúgta a földön fekvő, és eszméletlensége miatt védekezni képtelen sértettet, akit ezután magára hagyott. A sértettnek később más járókelők siettek a segítségére.

A sértett az eset következtében súlyos sérüléseket szenvedett el, s csak a véletlennek köszönhetően nem alakult ki nála életveszélyes sérülés.

A főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérete miatt emelt vádat.

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Mihálffy Béla: Az április 3-i választások tétje az is, hogy marad-e a kerítés vagy sem

Következő sztori

Több tűzeset és súlyos baleset történt a megyében