Balhé

Nem kapott cigit, eszméletlenre verte őt a volt ketrecharcos

Nem kapott cigit, eszméletlenre verte őt a volt ketrecharcos

2022. március 25., péntek
Nem kapott cigit, eszméletlenre verte őt a volt ketrecharcos

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki a 2020. októberének egyik éjjelén Szeged belvárosában bántalmazott súlyosan egy járókelőt.

A vádirat szerint a korábban küzdősportot versenyszerűen űző vádlott és három ismerőse alkoholt fogyasztva szórakoztak a városban, majd 23 óra körül az egyik belvárosi utcán egymást lökdösve hangoskodtak. A velük szemben a járdán hazafelé tartó sértett megpróbálta kikerülni a társaságot, azonban épphogy elhaladt mellettük, a vádlott utána nyúlt, megütögette a hátát, majd a felé visszaforduló férfitól cigarettát kért.

A sértettnél nem volt cigaretta, amit közölt is a vádlottal, aki erre fenyegetően közel lépett hozzá, majd hirtelen ököllel, az állán úgy megütötte a férfit, hogy eszméletét vesztette és összeesett.

A vádlottat a barátai megpróbálták visszafogni, illetve a sértettől elhúzni, azonban ő ennek ellenére többször a fején újra megütötte valamint meg is rúgta a földön fekvő, és eszméletlensége miatt védekezni képtelen sértettet, akit ezután magára hagyott. A sértettnek később más járókelők siettek a segítségére.

A sértett az eset következtében súlyos sérüléseket szenvedett el, s csak a véletlennek köszönhetően nem alakult ki nála életveszélyes sérülés.

A főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérete miatt emelt vádat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.