Lottózót és plébániát fosztottak ki Domaszéken és Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azonban a hatóságok gyorsan az elkövetők nyomára bukkantak. A police.hu-n olvasható közlemény arról számol be, hogy a szegedi rendőrök elfogtak két férfit, akik közül az egyik egy domaszéki lottózóba, a másik pedig egy imaházba és egy plébániára tört be Szegeden.

Mindent vitt

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves férfi február 28-án hajnalban Domaszéken felfeszítette egy lottózó ablakát, majd onnan

készpénzt, mobiltelefont és sorsjegyeket tulajdonított el, több mint 300 ezer forint értékben.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították a korábbról ismert B. Márkot, akit elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az kutatás során az ellopott sorsjegyeket lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosának.

A sorsjegyek újra a jogos tulajdonos kezében. Fotó: police.hu

Imaházból és plébániából lopott

A nyomozók a napokban kihallgattak egy 32 éves férfit is, aki a megalapozott gyanú szerint február hónapban egy imaházba és egy plébániába tört be, ahonnan készpénzt és egyéb használati eszközöket vitt el magával, mellyel 100 ezer forintot meghaladó kárt okozott.

A rendőrök mindkét elkövetőt őrizetbe vették, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Fotó: police.hu
Előző sztori

Hétfőtől nem kell maszk, a védettségi igazolványt is felfüggesztik

Következő sztori

Szeged is részt vesz a fővárosi Utazás Kiállításon