Politika

Chovanecz Kata: mondjunk közösen nemet az LMBTQ-propagandára!

Chovanecz Kata: mondjunk közösen nemet az LMBTQ-propagandára!

2022. március 9., szerda
Chovanecz Kata: mondjunk közösen nemet az LMBTQ-propagandára!

A képviselő kitért arra, hogy a baloldal el akarja törölni a gyermekvédelmi népszavazást. Kiemelte, a baloldali ellenzéki összefogás szegedi országgyűlési képviselőjelöltjének, Mihálik Edvinnek a pártja, a Momentum az, amely a leghangosabban támadja a kormány gyermek- és családvédelmi intézkedéseit.

Chovanecz Kata emlékeztetett arra, hogy április 3-án az országgyűlési választásokon kívül gyermekvédelmi népszavazás is lesz, ahol többek között arról is dönthetünk, hogy lehessen-e a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartani az iskolában.

A gyermekvédelmi népszavazás kérdései:

1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A képviselő hozzátette, hogy a baloldal Magyarországon is teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendelését: több más országhoz hasonlóan itt is rákényszerítenék az LMBTQ-propagandát a magyar gyerekekre, a magyar óvodákra és iskolákra is.

Ezen felül eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt, illetve alkotmányos szinten tennék semmissé az egy férfi és egy nő házasságán alapuló hagyományos családmodellt

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.