A MÁV-Volán-csoport járművein sem kell maszkot viselni hétfőtől

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Március 7-től megszűnik az általános maszkhordási kötelezettség Magyarországon. Hétfőtől már a közlekedési járműveken, az állomásokon és megállóhelyeken sem kötelező az orr és a száj maszkkal történő eltakarása – írja a MÁV-Volán-csoport közleményében.

A MÁV-Volán-csoport – eddigi gyakorlatának megfelelően – a hatályos járványügyi intézkedésekkel összhangban jár el. A kormány döntésének értelmében március 7-től nem kötelező maszkot viselni a közösségi közlekedési járműveken, illetve a nyitott és zárt állomásokon, megállóhelyeken sem.

A közlekedési társaság a továbbiakban is széles körben biztosítja a kényelmes és gyakran kedvezményes elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket. A társaság azt kéri, változatlanul vigyázzunk egymásra, a lázzal vagy meghűléses tünetekkel küzdő betegek lehetőség szerint maradjanak otthon, ne vegyék igénybe a vonatokat és buszokat.

Mint írják, a maszkhasználat senki számára nem tiltott a továbbiakban sem, ezután is igény szerint hordható bárhol.

Előző sztori

Ráköszönt, majd megverte egy férfi az ismerősét Apátfalván

Következő sztori

Befejeződött a makkosházi óvoda felújítása