Szórakozás

Világsztárok érkeznek az idei Deja Vu fesztiválra

Világsztárok érkeznek az idei Deja Vu fesztiválra

2022. február 4., péntek
Világsztárok érkeznek az idei Deja Vu fesztiválra

Többek között Arash, Lou Bega és a Las Ketchup lánytrió is színpadra lép június 3-a és 5-e között a Deja Vu fesztiválon Szegeden.

Hónapok óta folynak az egyeztetések a fellépőkkel és örömmel mondhatom el, hogy soha ennyi világsztár nem lépett még fel egyszerre a Deja Vu fesztiválon

– jelentette be Kovács Ádám fesztiváligazgató, aki hozzátette, összesen 11 világhírű előadó szórakoztatja majd a retró slágerek szerelmeseit. Arról is beszélt, hogy bár a szervezők mindent elkövettek, hogy az amerikai rapper Cooliot elhozzák a fesztiválra és az előleget is elutalták, ennek ellenére az előadó és menedzsmentje mégis indoklás nélkül lemondta a fellépést.

Helyette azonban színpadra lép majd Arash iráni-svéd énekes, aki 2004-ben robbant be a világ zenei élvonalába Boro Boro című slágerével.

Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Temptation, a Tike Tike Kardi és a Chori Chori. Mellette Lou Bega is fellép majd az újszegedi Partfürdőn, aki 2012-ben már egyszer megtáncoltatta a fesztivál közönségét. A Las Ketchup spanyol lánytrió is Szegedre érkezik majd, hogy eljátsszák 1999 legnagyobb slágerét, a The Ketchup Song-ot, amely több mint hétmillió példányban kelt el világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.