Közösség

Újra várja a szegedi fiatalokat az ÁGOTA Alapítvány játszóháza

Újra várja a szegedi fiatalokat az ÁGOTA Alapítvány játszóháza

2022. február 17., csütörtök
Újra várja a szegedi fiatalokat az ÁGOTA Alapítvány játszóháza

A Szegedi ÁGOTA Alapítvány negyed évszázada munkálkodik az állami gondozott és nehéz körülmények között élő gyermekekért. Az évtizedek erőfeszítése meghozta gyümölcsét, mára egy egyedülálló játszóház működik a Csongor téren.

A tarjáni városrész lakótelepi világának fiataljait sok esetben, az elkallódástól menti meg az önkéntesek és pedagógusok által működtetett szeretetteljes közeg.

A járványügyi helyzet lehetővé teszi, hogy a újra induljon az élet a játszóház és ifi klubban: a hét öt napján újból nyitva áll a lakótelepen élő gyerekek számára, ahol ingyenes programokkal várják a fiatalokat, akik nemcsak szórakozhatnak, hanem ha szükséges önkéntesek segítségével tanulhatnak is.

Rendszeresen szerveznek programokat is számukra, januárban darts és biliárd bajnokságot rendeztek, amely több hétvégén keresztül zajlott és 38 fiatal versenyzett.

Most hétvégén Xbox FIFA és Just Dance bajnokságot készülnek, melyre ingyenes a nevezés és a részvétel.

Időpont: 2022. február 19. szombat, 17 óra

Helyszín: ÁGOTA Játszóház és Ifi Klub, Szeged Csongor tér 10.

Kiemelt kép: ÁGOTA Játszóház Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.